Varausjärjestelmät

Varausjärjestelmät

Järjestelmä lippujen varaamiseen verkossa:
  • Maksu verkkopankilla tai luottokortilla.
  • Asiakas valitsee vapaasti paikkansa salikartalta.
  • Joustavat mahdollisuudet luoda alennettuja hintoja eri asiakasryhmille.
  • Useita henkilökunta-ryhmiä eri käyttöoikeuksilla, muokattavissa organisaationne tarpeisiin.
  • Vahvistus- ja varoitusviestejä tekstiviesteinä ja sähköpostina.
  • Monipuolinen raportointi tehdyistä varauksista.
Ota yhteyttä meihin niin annamme lisätietoja!

Sirkus Finlandia 2012

12.03.2012 11:32

Ennen kautta 2010 Sirkus Finlandia hankki meiltä lipunvarausjärjestelmän, mikä on heillä käytössä nyt kolmatta kautta. Järjestelmää käytetään kassalla asiakkaan saapuessa näytökseen. Tarve järjestelmälle syntyi, kun kävijämäärät lisääntyivät niin paljon, että myyntihenkilökunnan työtaakka kasvoi liian suureksi. Järjestelmän avulla Sirkus Finlandia on saanut tehostettua lipunmyyntiään huomattavasti.

Lisätietoja www.sirkusfinlandia.fi.

P.S. Käy näytöksessä, jos sinulla vain on mahdollisuus! Se uusiutuu joka vuosi ja on varmasti näkemisen arvoinen!

 

Päivitys Alandican kulttuuri- ja kongressikeskukselle

09.05.2011 12:09

Alandican kulttuuri- ja kongressikeskuksella Maarianhaminassa on ollut käytössä vuodesta 2008 lähtien LLS Data Oy Ab:n kehittämä lipunvarausjärjestelmä. Tänä keväänä keskuksen toiminta oli laajentunut niin paljon että lipunmyyntijärjestelmää piti päivittää. LLS Data järjesti asiakasrekisterin uudelleen ja lisäsi siihen asiakkaille mahdollisuuden kirjautua sisään tarkistamaan varauksiaan ja muuttamaan asiakastiliään Alandicassa.
 

RA Vuokraus

01.07.2010 14:30

RA Vuokraus system

RA Vuokraus on yrtys joka vuokraa autoja ja muita kulkuvälineitä. Laajentuneesta vuokraustoiminnasta johtuen he tarvitsivat tietokoneistetun varausjärjestelmän joka olisi aina käytetävissä netin välityksellä. LLS Data toteutti hankkeen! Järjestelmä on toistaiseksi varattu yrityksen sisäiseen käyttöön.

 

Sirkus Finlandia

06.05.2010 16:14

Sirkus Finlandia logo LLS Data Oy toimitti keväällä 2010 IT-pohjaisen lipunmyyntijärjestelmän Sirkus Finlandialle, 'maailman suurin suomalainen sirkus'. Järjestelmää käytetään Sirkus Finlandian kassalla nopeuttamaan ja tehostamaan myyntiprosessia. Myyntiprosessin parantaminen koettiin tärkeäksi, koska välillä jonot esityksiin olivat hyvin pitkät, erityisesti juuri ennen esitysten alkua. Uudessa järjestelmässä henkilökunta vastaanottaa asiakkaiden toivomukset ja varaa heille heidän haluamansa paikat järjestelmän paikkakartalta. Tämän jälkeen asiakas maksaa käteisellä, pankki- tai luottokortilla tai sirkuksen arvosetelillä. Liput tulostuvat samanaikaisesti kun maksua otetaan vastaan. Järjestelmä tukee monikäyttöä, eli usea myyjä voi käyttää sitä samanaikaisesti ilman että samaa paikkaa myydään kahdesti. Sirkus Finlandialla on kolme kassaa käytössä samanaikaisesti ja kaikki myyjät näkevät mitkä paikat ovat vapaita ja mitkä on jo myyty. Järjestelmä tallentaa myös maksutapahtumat ja laatii mm. myyntitilastoja. Sirkus Finlandian 2010 näytöskausi alkoi 10. huhtikuuta ja järjestelmä on ollut käytössä siitä asti.
 

Alandica

11.12.2008 15:22

Maarianhaminaan on rakennettu uusi kulttuurikeskus, Alandica Kultur & Kongress. Olemme toimittaneet keskukselle varausjärjestelmän jonka avulla voi varata lippuja kulttuurikeskuksen tapahtumiin. Jos haluat lisätietoja Alandicasta voit käydä heidän kotisivuillaan www.alandica.ax/fi/

Alandica

Varausjärjestelmän löydät osoitteesta https://alandica.llsdata.fi.