Webbsidor

Verkkosivut

Rakennamme verkkosivuja oheistuotteineen asiakkaillemme:
  • Graafinen suunnittelu, eli sivujen ulkoasu
  • Teidän käyttöön tulevan, sivujen ylläpitoon käytettävän CMS-työkalun valinta
  • Logosuunnittelu
  • Käyntikortteja ja muuta ainestoa samalla ulkoasulla

Meillä on monipuolista osaamista eri työkaluista ja teknologioista verkkosivujen luomiseen ja ylläpitoon. Valitsemme ja yhdistämme työkaluja aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Meille on kehittynyt laaja yhteistyökumppaneiden (graafisten suunnittelijoiden, kääntäjien, valokuvaajien, ohjelmoijien jne.) verkosto, jonka ansiosta voimme toimittaa verkkosivuja, yksinkertaisista esittelysivuista aina satojen yksittäisten sivujen kokonaisuuksiin.

Ota yhteyttä jos haluat esittää kysymyksiä tai tarjouspyyntöjä, ja lue lisää verkkosivujen luomisprosessista alla!

Miten hankkia omat kotisivut?

  1. Pyydätte meitä rekisteröimään verkkotunnuksen.
  2. Lähetetätte meille kuvia ja tietoa toiminnastanne jolloin voimme aloittaa kotisivujenne luomisen.
  3. Kun olemme luoneet yhdessä teidän kanssa mieleisenne kotisvut saatte "avaimet käteenne" jotta voitte itse päivittää sivuja tarpeen vaatiessa. Olemme luonnollisesti palveluksessanne tulevaisuudessakin jos tarvitsette apua.

Nämä vaiheet esittelemme tarkemmin alla.

Ensimmäisessä vaiheessa luodessanne omat kotisivut ilmoitatte meille verkkotunnuksen, eli internetosoitteen yrityksellenne, rekisteröitäväksi. Kerrotte meille minkä nimen haluatte rekisteröitäväksi (yleensä yrityksenne nimi), valitsette haluamanne domainin (esim. .fi/.ax/.com - ks. hintatiedot eri vaihtoehdoille) ja me huolehdimme lopusta.

Seuraavaksi lähetätte meille sähköpostilla tietoa yrityksenne toiminnasta pääpiirteissään, voitte myös mielellään liittää mukaan edustavia kuvia. Tämän jälkeen on meidän vuoromme alkaa työstää lähettämäänne materiaalia; otamme teihin yhteyttä luodaksemme yhdessä kanssanne toiveidenne mukaiset kotisivut. Emme tarvitse yksityiskohtaisia ohjeita sivujenne luomiseen mutta työtämme helpottaa jos voitte ehdottaa esim. mitä värejä haluatte käytettävän tai muuta sivujen ulkoasuun liittyvää asiaa. Jos teillä ei vielä ole logoa voimme halutessanne pyytää graafista suunnittelijaamme esittämään eri vaihtoehtoja joista valita. Myöhemmin voitte muuttaa valitsemaanne logoa jotta se sopisi parhaiten teille ja kuvaisi mahdollisimman hyvin yrityksenne toimintaa.

Prosessin aikana saatte säännöllisesti nähtäväksenne aikaansaannoksiamme jotta voitte antaa meille palautetta. Palvelumme vahvuus onkin juuri läheinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Mielestämme emme tarjoa teille vain tuotetta vaan palvelua -  tämä on keskeistä yritysfilosofiassamme.

LLS Datan verkkosivujärjestelmän avulla voitte helposti muuttaa kotisivujanne - Voitte lisätä tai poistaa tietoa ja kuvia tarpeen mukaan. Kun olemme saaneet sivunne valmiiksi saatte "avaimet käteenne" jolloin voitte itse kirjautua sivuillenne ylläpitäjän statuksella päivittääkseenne ne.

Kotivut ovat yhtä ainutlaatuiset kuin toimintannekin. Meille on hyvin tärkeää että pystymme tarjoamaan teille palvelun johon olette tyytyväinen ja että voimme tarvittaessa avustaa teitä jatkossa mahdollisimman hyvin neuvoin. Tavoitteenamme on luoda molemminpuolinen kestävä asiakassuhde joka jatkuu pitkään sen jälkeenkin kun olemme luoneet kotivunne. Pidämme itsestäänselvyytenä että voitte aina ottaa meihin yhteyttä kertoaksenne meille toiveenne palvelustamme ja tiedottaaksenne meille mahdollisista epäkohdista - näin voimme selvittää tilanteen yhdessä ja löytää teitä tyydyttävän ratkaisun.

Domänregistrering

Beställ domän från oss

Om du vill skaffa ett domännam men inte ännu vill ha en webbsida eller vill ha beställning från någon annan du beställa det här.

Namn
Företag
Epost
Telefon
Postadress
Domännamn
Domännamn
Sök efter tillgängliga .fi domän på domain.fi, övriga domän på enom.com. Beställ från oss så får du första årets domänavgift gratis (gäller endast .fi, .com, .net, fråga för andra domän).
Övrig information
Annan information om beställningen.
 

PageUp! ranskaksi

Verkkojärjestelmämme PageUp! tukee nyt myös ranskankielisiä sivustoja. Pyrimme lisäämään uusia kieliä ajan mittaan.  Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kommentoitavaa järjestelmästämme. Otamme mielellämme  palautetta vastaan!

 

Kotisivut Turun Tilintarkastajat Oy:lle

Turun Tilintarkastajat Oy on tilintarkastuspalveluja tarjoava yritys. Yritystä johtaa KHT Kjell Eriksson. He halusivat kaikenkattavan verkkosivuston palveluidensa esittelemiseksi.

Lisätietoja saat osoitteesta www.turuntilintarkastajat.fi

 

GreenOn kotisivut

GreenOn on yritys, joka myy erilaisia ratkaisuja puutarhanhoitoon, lähinnä tukea ja suojaa kasveille. He halusivat edustavat kotisivut tuotteidensa esittelyä varten. LLS Data toteutti heidän toiveensa.

Lue lisää yrityksen toiminnasta www.greenon.fi

 

Hotel Lomé Oasis

Hotel Lomé Oasis sijaitsee Togossa, Länsi-Afrikassa. He halusivat verkkotunnuksen ja kotisivut, joita voisivat itse hallinnoida. LLS Data toteutti heidän toiveensa.

Lue lisää www.lome-oasis.com.

 

Neljän Ruoka

Neljän Ruoka Oy toimittaa valmiiksi pakattuja ruokakasseja, jotka sisältävät raaka-aineiden lisäksi reseptit, suoraan kotiovellesi. Yrityksen toiminnan kasvaessa kävi ilmeiseksi, että heidän prosessejaan piti kehittää ja tehostaa. TJ Håkan Lövdahlin johdolla LLS Data loi kattavan järjestelmän yrityksen liiketoimintaa  varten, sisältäen mm. seuraavat:

  • Verkkosivut tilausominaisuuksilla ja erillinen sivusto kirjautuneena oleville asiakkaille, jossa he voivat hallita tilauksiaan.
  • Logiikkamoottori, mikä laskee toimitusajan käyttämällä erilaisia parametrejä, kuten esimerkiksi tilaajan asuinpaikkaa.
  • Back-end, mikä tukee tehokasta hallintaprosessia. Siihen sisältyy asiakashallinta, laskutus ja reskontra. Reskontra on automatisoitu ja liitetty pankin järjestelmään. Tämä mahdollistaa tehokkaan taloushallinnon.

Käy katsomassa www.neljanruoka.fi ja tilaa ruokakassi samalla!

 

Kotisivut Lumilab Oy:lle

Lumilab Oy on valaistusalan yritys, jonka erikoisalueena on LED-teknologian käyttö valaistussovelluksissa. He halusivat modernimmat kotisivut esitelläkseen tuotteitaan ja ratkaisujaan suotuisalla tavalla.

Lisätietoja www.lumilab.fi.

 

Racon Foods

Racon Foods on elintarvikealan yritys, joka tuo maahan sekä myy kalaa ja muita mereneläviä. He halusivat kotisivut parantaakseen näkyvyyttään netissä.

Lisätietoa www.raconfoods.fi.

 

PageUp lanseerattu!

Olemme jo jonkin aikaa työstäneet järjestelmää, mikä tekisi yritysten markkinoinnin aloittamisesta helpompaa. Nyt sellainen järjestelmä on lanseerattu! Tällä hetkellä järjestelmä tarjoaa todella tehokkaan tavan luoda verkkosivut, joista löytyy yrityksen keskeisimmät tiedot. Tulemme kehittämään järjestelmää ajan myötä.

Yksi järjestelmän tämän hetkisistä vahvuuksista on se, että se tekee monikielisten verkkosivujen luomisesta niin helppoa.  Ominaisuudesta on paljon hyötyä yrityksen halutessa tavoittaa eri kieliä äidinkielenään puhuvia asiakkaita.

Voit luoda tilin osoitteessa www.pageup.fi

 

Mer Reda

MerReda on yritys, joka auttaa asiakkaitaan pääsemään eroon turhista tavaroista sekä siivoaa ja järjestää heidän kotinsa. He olivat tehneet graafisen suunnitelman, jonka pohjalta he halusivat kotisivunsa tehtävän. Teimme sivut järjestelmällä, jota olemme käyttäneet ja kehittäneet vuoden 2011 alusta lähtien.

Lisätietoja www.merreda.com.

 

loOokindustries.com

LoOok Industries on yritys joka kehittää ainutlaatuisia huonekaluja joiden persoonallisuus saa niiden käyttäjän tuntemaan ykstyisyyttä vaikka he olisivatkin julkisissa tiloissa. LoOok Industries:lla oli graafinen suunnitelma jonka he halusivat muuntaa käyväksi websivustoksi. LLS Data Ab Oy toteutti suunnitelman!

Vieraile uusilla kotisivuilla www.loookindustries.com

LoOok Industries:n kotisivut


 

Alumade Ab Oy - uudet kotisivut

Alumade Ab Oy Larsmossa on yritys joka valmistaa pääasiassa erilaisia alumiinisia polttoainesäiliöitä kokoluokissa 10 - 300l. Yritys valmistaa muitakin alumiinisia tuotteita kuten esimerkiksi saunakiukaita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Alumade tarvitsi kotisivut levittääkseen tietoa toiminnastaan ja tuotevalikoimastaan. LLS Data Ab Oy:n uusi asiakasneuvoja Michael Lahtinen souti Alumaden luoksemme!

Katso www.alumade.fi saadaksesi lisää tietoa.


 

Dypoc Oy Ab

Mustasaaren Dypoc Oy Ab on yhtiö joka on erikoistunut ääntä tehokkaasti eristäviin akustiikkakattoihin ja keveisiin väliseiniin. Heillä oli aiemmin hyvin kallis yritys pitämässä yllä kotisivuja joten he halusivat uudet kotisivut kohtuullisemmilla käyttökustannuksilla. LLS Data toteutti toiveen!

Vieraile sivustolla www.dypoc.com

Dypoc Oy Ab
 

Närpes Bil & Maskinservice

Närpes Bil & Maskinservice halusi luoda tehokkaamman markkinointiväylän nettiin houkutellakseen asiakkaita. LLS Data toimitti kosivut tätä varten.

Vieraile kotivuilla www.nbms.fi


Närpes bil och maskinservice
 

Thesininen.com

Toteutimme yhteistyössä Philippe Santrainen kanssa kotisivun musiikkisoittimella bändille the Sininen (http://www.thesininen.com ).

thesininen.com
 

Alexandralindqvist.fi

Toimitimme verkkosivut kuvagallerialla ja verkkokaupalla korusuunnittelija Alexandra Lindqvistille; hän suunnitteli itse sivuston graafisen ulkoasun. Lopputulosta voi käydä katsomassa osoitteessa http://www.alexandralindqvist.fi.

alexandralindqvist.fi

Lue lisää verkkokauppa-ratkaisuistamme!

 

Softy.fi

Kehitimme yhteistyössä graafikko Hanna Siiran kanssa blogin http://www.softy.fi, jossa Sofi Koivula esittelee itse suunnittelemia korujaan.

softy.fi
 

Walterahlstrom.fi

Toteutimme kotisivut online-järjestelmällä tukihakemusten käsittelyyn Walter Ahlströmin Säätiölle (https://www.walterahlstrom.fi) Graafinen suunnittelu: Hanna Siira.

Walter Ahlströms Stiftelse

Lue lisää järjestelmistämme hakemusten/tilausten käsittelyyn!

 

Niba Service

Niba Service halusi kotisivut, käyntikortin ja logon.  LLS Data toimitti tämän kaiken.Käy sivuilla www.nibaservice.fi!

nibaservice.fi
 

Susivuoren Kirppis

Raumalainen Susivuoren Kirppis halusi kotivut kirpputoritoiminnalleen. LLS Data toimitti sivut ja myös graafisen käyntikortin samoin graafisin tunnuksin. Sivusto löytyy osoitteesta http://www.susivuorenkirppis.fi.

susivuorenkirppis.fi
 

Ab Randomex Oy

Ab Randomex Oy halusi vakaan ja luotettavan webhosting-palvelun ja valitsi siksi meidät. Yritys tarvitsi myös uudet kotisivut jotka teimme samalla. Kuvasarja esittelee tyylikkäästi Ab Randomex Oy:n referenssit. Käy toki osoitteessa  www.randomex.fi!

randomex.fi
 

Bromans metall

Kim Broman Bromanin metallista halusi kunnolliset verkkosivut, verkkotunnuksen ja sähköpostin. Tämän kaiken toimitti LLS Data. Sivut ovat nähtävissä osoitteessa http://www.bromansmetall.com.

bromansmetall.com
 

Ekvalita

Toteutimme yhteistyössä Hanna Siiran kansssa verkkosivut Ekvalitalle.

Ekvalita tarjoaa konsultointipalveluita tasa-arvon ja moniarvoisuuden saralla yrityksille, viranomaisille, järjestöille ja vapaille ryhmittymille.

Ekvalita

 

Hanidesign

Hanna Siira & Nina-Maria Oförsagd halusivat apua kotisivunsa luomisessa oman designinsa mukaiseksi. Autoimme heitä työssään ja lopputulosta voi katsella osoitteessa www.hanidesign.fi.

Hanidesign