Aliasosoitteiden luonti

sähköposti

Jos haluat usean eri sähköpostiosoitteen ohjautuvan yhteen sähköpostikansioon voit luoda yhden tai useamman aliaksen sähköpostiosoitteellesi. Esimerkiksi voit haluta osoitteisiin Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ja Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen   lähetetyt sähköpostit saapumaan omaan sähköpostiosoitteeseesi  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Tähän tarkoitukseen alias on hyvin käytännöllinen.

Ohjeet

1. Luodaksesi aliaksen sinun on kirjauduttava sisään tilisi ohjauspaneeliin. Tämän tiedot löydät sähköpostiviestistä jonka lähetimme sinulle hankkiessasi meiltä käyttäjätilin.
  2. Kirjauduttuasi sisään valitse  "Edit mail aliases" vasemmasta valikosta.
  3. Valitse "Add an alias to this domain"
  4. Kohtaan "Name" kirjoitat esim.  "laskutus" (ilman "-merkkejä)
  5. Rastita "Deliver locally" ja kirjoita ruutuun "Yes, deliver to mailbox" sen käyttäjän käyttäjätunnus jonka haluat sähköpostiviestit saavan, esim. "mvirtanen" (ilman " -merkkejä).
  6. Tallenna.