Missio

Sujuvamman työpäivän puolesta.

Visio

LLS Data vakiinnuttaa asemansa tasokkaiden ja modernien IT-ratkaisujen toimittajana asiakkaidemme tarpeisiin. Meidät yhdistetään luoviin ratkaisuihin, joita myös pienemmät organisaatiot voivat hankkia ja käyttää. Asiakaspohjamme on laaja ja uusien asiakkaiden on helppoa ja houkuttelevaa ottaa meihin yhteyttä.

Arvot

Ratkaisuja teidän tarpeisiinne.
Käytämme moderneja työkaluja ja ammattitaitoa suunnitellessamme ja luodessamme ohjelmistojärjestelmiä jotka helpottavat asiakkaidemme työtä ja mahdollistavat uusia verkkopohjaisia toimintamuotoja. Meidän ansiostamme pienemmätkin organisaatiot voivat tilata ohjelmistoja jotka tukevat juuri heidän työprosesseja ja täyttävät heidän erikoistarpeensa.
Koska haluamme
Työntekijöiden motivaation tulee ensisijaisesti tulla "porkkanoista", eduista joita saavutetaan tekemällä työtä visiomme saavuttamiseksi. Työtehtävät jaetaan työntekijöidemme kiinnostuksen mukaan jolloin jokainen on motivoitunut tekemään parhaansa.
Koska osaamme
Työntekijöitä tulee innostaa kehittämään itseään ja pitämään osaamisensa ja sosiaaliset taitonsa korkealla tasolla. Jokainen työntekijä on mukana yrityksessä koska hän panostuksellaan auttaa yritystä kehittymään ja lisää sen osaamista ja kokonaisarvoa.