Webbsidor

Webbsidor

Vi gör webbsidor och relaterat material för våra kunder:
  • Grafisk design, d.v.s. webbsidans utseende
  • Val av CMS-verktyg (Content Management System) - tillåter er att själva upprätthålla och ändra sidan
  • Logodesign
  • Visitkort och annat material i samma design som sidan

Vi behärskar ett brett spektrum av verktyg och teknologier för att skapa och upprätthålla webbsidor och väljer alltid ut och kombinerar verktyg enligt kundens behov. Tack vare vår verksamhetsmodell med ett utvecklat nätverk av samarbetspartners (grafiska designers, översättare, fotografer, programmerare etc.) kan vi leverera webbsidor allt från enkla presentationssidor till stora helheter med hundratals enskilda artiklar.

Ta kontakt för mer information och offertförfrågningar, och läs mer om hur utveckling av en webbsida kan gå till nedan!

Hur skaffar man sig en webbsida?

  1. Ni ber oss registrera en domän för sidan.
  2. Ni skickar bilder och information om er verksamhet åt oss och vi påbörjar arbetet med sidan.
  3. Efter att vi tillsammans gjort en hemsida som ni är nöjda med, får ni "nyckeln i handen" och kan i  fortsättningen hålla sidan "up to date" på egen hand. Vi kommer givetvis att finnas till för er i fortsättningen, ifall ni har frågor eller behöver hjälp.

De här stegen beskrivs närmare nedan.

Det första steget är att ni ber oss registrera en domän, d.v.s. en internetadress åt företagets hemsida. Det kan också vara en god idé att skaffa en eller flera aliasdomäner, t.ex. så att ertforetag.fi fungerar som huvuddomän och ertforetag.com som en alias som leder besökare vidare till huvuddomänen.

Själva registreringen går till så att ni berättar vilket namn ni vill ha (oftast samma som företagsnamnet) samt vilken sorts domän (t.ex. .fi/.ax/.com - se prisuppgifter för olika alternativ) och vi sköter själva registreringen.

Därefter skriver ni information om ert företag - i stora drag dess verksamhet - samt gärna bifogar bilder och skickar alltsammans per e-post till oss. Sedan börjar vi arbeta med materialet ni skickat, och tar kontakt med er så att vi tillsammans gör den sida ni vill ha.

Vi kan strukturera materialet i olika undersidor själva, eller också följa era exakta instruktioner om layout och innehåll för olika sidor. Ni bestämmer vilken roll vi tar i struktureringen av materialet till er webbsidehelhet.

Vi kan ta fram den grafiska designen själva, men det underlättar om ni t.ex. kan föreslå färger eller några andra detaljer i layouten. Om ni inte har en färdig logo, men skulle vilja ha en, kan vi be vår grafiker att göra några olika förslag ni kan välja bland, varefter ni kan komma med egna synpunkter på förändringar så att den passar er, samt företagets verksamhet.

Under arbetets gång kommer ni som sagt att få se vad vi åstadkommit, så att ni kan följa med utvecklingen och ge oss feedback. Styrkan med vår service är ett nära samarbete med våra kunder för att uppnå bästa resultat. Vi erbjuder inte en produkt utan en tjänst, detta är centralt i vår företagsfilosofi.

Med LLS Datas webbsidssystem kan ni enkelt ändra webbsidan, d.v.s. lägga till eller ta bort information och bilder i efterhand. När vi väl är klara med utvecklingsarbetet får ni "nyckeln i handen" så att ni själva kan logga in på sidan som administratör och hålla sidan "up to date".

En webbsida är lika individuell som verksamheten den presenterar. Vi vill erbjuda en tjänst ni är nöjda med och kunna bistå er i fortsättningen då ni behöver handledning. Vi vill upprätthålla en ömsesidigt god kontakt under lång tid efter ett slutfört projekt. Vi ser det som självklart att ni ska kunna kontakta oss med önskemål eller missnöje - så vi kan utreda saken tillsammans och i samförstånd göra åtgärder.

Domänregistrering

Beställ domän från oss

Om du vill skaffa ett domännam men inte ännu vill ha en webbsida eller vill ha beställning från någon annan du beställa det här.

Namn
Företag
Epost
Telefon
Postadress
Domännamn
Domännamn
Sök efter tillgängliga .fi domän på domain.fi, övriga domän på enom.com. Beställ från oss så får du första årets domänavgift gratis (gäller endast .fi, .com, .net, fråga för andra domän).
Övrig information
Annan information om beställningen.
 

Stöd för franska i PageUp!

Vårt webbsystem PageUp! har nu stöd även för franskspråkiga webbsidor. Vi strävar till att lägga till flera språk med tiden. Om du har synpunkter kan du gärna ta kontakt.

 

Webbsida åt Åbo Revisorer Ab

Åbo Revisorer Ab är ett företag som tillhandahåller revisionstjänster. Företaget drivs av CGR Kjell Eriksson. De ville ha en grundläggande webbsida där deras tjänster framgår.

Besök www.turuntilintarkastajat.com för mera information.

 

Webbsida åt Green On

Green On är ett företag som säljer olika lösningar för en snygg trädgård, främst olika stöd och skydd för växter. De ville ha en fräsch webbsida för att presentera sina produkter. LLS Data levererade.

Besök www.greenon.fi för mera information om deras verksamhet.

 

Hotel Lomé Oasis

Hotel Lomé Oasis är ett hotell i Togo, västra afrika. De ville ha ett domännamn och en webbsida som de kunde administrera själva. LLS Data levererade.

Besök www.lome-oasis.com för mera information om deras verksamhet.

 

Mat Till Fyra

Mat Till Fyra AB är ett företag som leverar färdigpackade matkassar inklusive recept hem till din dörr. När verksamheten växte blev det uppenbart att deras processer behövde utvecklas och effektiveras. Under ledning av VD Håkan Lövdahl skapade LLS Data ett heltäckande system för verksamheten. Det innefattar bland annat följande:

  • Webbsida med beställningsfunktioner och egen sida för inloggade kunder, där de kan hantera sina beställningar.
  • Logikmotor som räknar ut när en kund skall ha en kasse utgående från olika parametrar, exempelvis boningsort.
  • Back-end som stöder en effektiv administrationsprocess. Där finns kundhantering, fakturering och reskontra. Reskontran är automatiserad och kopplad till bankens system. Detta möjliggör en effektiv ekonomistyrning.

Besök mattillfyra.fi för mera information. Beställ gärna en matkasse på samma gång.

 

Webbsida åt Lumilab Oy

Lumilab Oy är ett företag som levererar olika belysningslösningar baserat på LED-lampor. De ville ha en modernare webbsida där deras produkter och lösningar presenteras på ett fördelaktigt sätt.

Besök lumilab.fi för mera information om deras verksamhet.

 

Racon Foods

Racon Foods är ett företag inom livsmedelssektorn som importerar och säljer fisk och skaldjur. De ville ha en webbsida för att förbättra sin synlighet på nätet.

Besök raconfoods.fi för mera information.

 

PageUp lanserat!

Vi har under en längre tid jobbat på ett system som skall göra det enklare för företagare att komma igång med sin marknadsföring. Nu har vi lanserat detta system! I nuläget erbjuder systemet ett mycket effektivt sätt att få igång en webbsida med den mest grundläggande informationen. Vi kommer att utveckla systemet mera hela tiden.

En av dess nuvarande styrkor är att det är så lätt att skapa flerspråkiga webbsidor. Detta är bra om man riktar sig till kunder med olika modersmål.

Du kan skapa ett konto genom att besöka www.pageup.fi

 

Mer Reda

MerReda är ett företag som hjälper dig att få ordning och reda på saker, både städning och organisering. Merreda hade en grafisk design som hon ville ha lagad till en webbsida. Detta gjorde vi med ett system som vi hållit på och utvecklat sedan början av 2011.

Besök merreda.com för mera information.

 

loOokindustries.com

LoOok Industries är ett företag som tar fram unika möbler som är anpassade för att användaren skall kunna känna att han eller hon har en privat sfär även om själva utrymmet personen befinner sig i är publikt. LoOok Industries hade en grafisk design som de ville ha realiserad till en fullfjädrad webbsida. LLS Data Ab Oy fixade saken!

Besök gärna www.loookindustries.com

LoOok Industries webbsida


 

Alumade Ab Oy - ny webbsida

Alumade Ab Oy i Larsmo är ett företag som tillverkar främst olika typer av aluminium bränsletankar i storlekar från 10 - 300l. De gör även andra typer av aluminiumprodukter, bland annat tillverkar de bastukaminer enligt kundens behov. Alumade behövde en webbsida för att sprida information om sin verksamhet och sina produkter. LLS Data Ab Oy:s nya kundrådgivare Michael Lahtinen rodde hem affären!

Se www.alumade.fi för mera information.


 

Dypoc Oy Ab

Dypoc Oy Ab i Korsholm är ett företag som specialiserat sig på effektivt ljuddämpande akustiktak och lätta mellanväggar. De hade tidigare en mycket kostsam leverantör och ville ha en snygg sida med rimliga driftskostnader. LLS Data levererade!

Besök gärna www.dypoc.com

Dypoc Oy Ab
 

Närpes Bil & Maskinservice

Närpes Bil & Maskinservice ville skapa en marknadsföringskanal via nätet för att effektivare nå ut till sina kunder. LLS Data levererade en webbsida för ändamålet.

Besök gärna www.nbms.fi


Närpes bil och maskinservice
 

Thesininen.com

Vi gjorde i samarbete med Philippe Santraine en hemsida med musikspelare för bandet the Sininen (http://www.thesininen.com ).

thesininen.com
 

Alexandralindqvist.fi

Vi levererade en hemsida med bildgalleri och webbshop till smyckesdesigner Alexandra Lindqvist, som också gjorde den grafiska designen för sidan. Resultatet kan beskådas på http://www.alexandralindqvist.fi.

alexandralindqvist.fi

Läs mer om våra webbshop-system här!

 

Softy.fi

Vi förverkligade i samarbete med Hanna Siira en blogg på adressen http://www.softy.fi där Sofi Koivula presenterar smycken hon designat.

softy.fi
 

Walterahlstrom.fi

Vi levererade en webbsida och ett online-system för behandling av understödsansökningar till Walter Alströms Stiftelse. Sidan finns online på https://www.walterahlstrom.fi.

Grafisk design: Hanna Siira.

Walter Ahlströms Stiftelse

Läs mer om våra system för behandling av ansökningar/beställningar via webbgränssnitt här!

 

Niba Service

Niba Service ville ha en webbsida, visitkort samt logo designad. LLS Data levererade. Besök gärna www.nibaservice.fi!

nibaservice.fi
 

Susivuoren Kirppis

Susivuoren Kirppis i Raumo ville ha en webbsida för sin lopptorgsverksamhet. LLS Data levererade webbsidan och även visitkort med samma grafiska kännetecken. Sidan kan besökas på http://www.susivuorenkirppis.fi.

susivuorenkirppis.fi
 

Ab Randomex Oy

Ab Randomex Oy ville ha en stabil och pålitlig leverantör för sina hosting-behov och anlitade därför oss. En ny webbsida behövdes också, vilket vi ordnade. Ett bildspel presenterar på ett snyggt sätt Ab Randomex Oy:s referenser. Besök gärna www.randomex.fi!

randomex.fi
 

Bromans metall

Kim Broman på Bromans metall ville ha en ordentlig webbsida, domän och e-post. LLS Data levererade! Resultatet kan beskådas på http://www.bromansmetall.com.

bromansmetall.com
 

Ekvalita

Vi förverkligade i samarbete med Hanna Siira en webbsida åt Ekvalita.

Ekvalita erbjuder företag, myndigheter, organisationer och fria grupper konsulttjänster inom jämställdhet och mångfald.

Ekvalita
 

Hanidesign

Hanna Siira & Nina-Maria Oförsagd ville ha hjälp med att skapa sin webbsida utgående från sin egen design. Vi hjälpte dem med detta och resultatet kan beskådas på adressen www.hanidesign.fi.

Hanidesign