IT-lösningar för stora som små

Söker du en tjänstvillig IT-partner med lång erfarenhet som du kan lita på?

Då har du hittat rätt!

 

Vi utvecklar och upprätthåller olika IT-tjänster för företag och andra organisationer.

Vårt huvudfokus i dagsläget ligger på ett automatiserat redovisningssystem, där du kan sköta det mesta gällande din företagsverksamhet.

Läs mera om detta på www.yri.fi

 

×

Dela "Om oss"


Om oss

 

×

Dela "Mission"


Mission

För en enklare arbetsdag.

Vision

LLS Data etablerar sig som en leverantör av högklassiga och moderna IT-lösningar för kundens behov. Vi associeras med kreativa lösningar som också mindre organisationer kan skaffa och använda. Kundbasen är bred och det är lätt och lockande för kunder att skapa den första kontakten själv.

Värden

Lösningar enligt era behov.

Vi utnyttjar moderna utvecklingsverktyg och yrkeskunnande för att snabbt och kostnadseffektivt planera och konstruera mjukvarusystem som underlättar våra kunders arbete och möjliggör nya, webb-baserade verksamhetsformer. Vi möjliggör att också mindre organisationer och företag kan få tillgång till mjukvara som understöder just deras arbetsprocesser och uppfyller deras specialbehov.

För att vi vill

Medarbetarnas motivation ska i första hand bestå av "morötter", fördelar som uppnås via arbete som hjälper oss uppfylla vår vision. Arbetsuppgifter ska fördelas så att de utförs av medarbetare som är intresserade av dem och motiverade att göra sitt bästa.

För att vi kan

Medarbetare ska uppmuntras att utveckla sig själva och hålla sitt kunnande och sin interpersonala förmåga på en mycket hög nivå. Varje medarbetare arbetar i företaget för att han/hon bidrar till företagets utveckling, kunnande och helhetsvärde på ett positivt sätt.

×

Dela "Information om företaget"


Information om företaget

Aktieägare

  Antal aktier Procentandel
Håkan Lövdahl 227 90,8 %
Jan Söderback 23 9,2 %
  250 100 %

 

Styrelse

Håkan Lövdahl, ordförande & VD

Jan Söderback, medlem

 

Företaget är grundat år 2005 som ett öppet bolag och ombildades till aktiebolag 2007.

×

Dela "Kontakta oss"


Kontakta oss:

LLS Data Ab Oy
Svetsargatan 6
00810 Helsingfors

045-125 2500


Eller skicka ett meddelande här:

Om cookies på denna webbplats

Vi och våra partners använder teknologi såsom cookies på vår webbplats för att skapa personligt innehåll och annonser, tillhandahålla sociala media och för att analysera trafiken till vår webbsida. Klicka nedan för att ge din tillåtelse för användning av denna teknologi över webben. Ditt medgivande är i kraft 30 dagar.