×

Jaa "Asiakastuki"


Asiakastuki

×

Jaa "Sähköposti"


Sähköpostiasiakasohjelman asetukset

Tuleva sähköposti

Tulevalle sähköpostille käytämme IMAP-palvelinta. Sähköposti jää näin palvelimelle, jotta saat siihen pääsyn myöhemmin myös toisilta tietokoneilta. Jotta sähköpostia on mahdollista ottaa vastaan, pitää tulevalle sähköpostille tehdä seuraavat asetukset valitsemassasi sähköpostiohjelmassa:

Palvelin: imap.llsdata.fi
Portti: 993

Lähtevä sähköposti

Jotta sähköposti on mahdollista lähettää, pitää lähtevälle sähköpostille tehdä seuraavat asetukset valitsemassasi sähköpostiohjelmassa:

SMTP-palvelin: smtp.llsdata.fi
Portti: 587 (10025 jos palveluntarjoaja on estänyt portin 587 käytön) 
Turvallisuus: TLS – jos mahdollista

 

Voit kirjautua tavallisella tunnuksella ja salasanalla.

 

Vaikka asetukset lähtökohtaisesti toimivat ihan millä tahansa sähköpostiohjelmalla, suosittelemme etenkin pöytäkoneiden tapauksessa Mozilla Thunderbird -ohjelmaa, koska sillä saat asetukset hoidettua kuntoon mahdollisimman vaivattomasti ja automatisoidusti.

 

Evästeistä tällä sivustolla

Me ja yhteistyökumppanimme käytämme evästeitä tällä sivustolla räätälöidäksemme sen sisältöä ja ilmoituksia käyttäjien profiilin mukaisesti ja analysoidaksemme verkkoliikennettämme. Alla olevaa painiketta painamalla hyväksyt, että tätä tekniikkaa sovelletaan koko verkon käytön osalta. Suostumuksesi on voimassa 30 päivää.