Ura

Oletko kiinnostunut työskentelystä dynaamisessa IT-yrityksessä, jossa voit oppia jatkuvasti uusia asioita? Silloin työpaikkamme voisi olla sinulle jotakin. Koska yritys on vielä suhteellisen pieni, yhteistyö yrityksen eri ihmisten välillä on ehdottoman tärkeää menestymisemme kannalta. Pääkonttorimme on Helsingissä ja työntekijämme ovat myös Turussa, Vaasassa ja Närpeksessä. Suuri osa työstä tehdään etänä ja meillä on vähintään kaksi kertaa viikossa videoneuvottelut, joissa katsotaan miten asiat etenevät. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Håkan Lövdahl, puh. +358 045 125 2500.

Myynti ja markkinointi

Jos olet hyvä myyntityössä tai haluat tulla hyväksi myyjäksi, ota yhteyttä. Etsimme jatkuvasti ihmisiä, jotka voivat myydä palveluita. Työn helpottamiseksi meillä on myös myyntijärjestelmä, joka tehostaa prosessia.

Tuotekehitys

Merkittävä osa liiketoiminnastamme koostuu tuotekehityksestä ja ohjelmistotuotannosta. Meillä on hyvin kehittyneet prosessit järjestelmien kehittämiseen ja käytämme useita erilaisia ​​teknologioita, kuten linuxia ja ohjelmointikieltä python. Ratkaisumme ovat pääosin Software as-a-service, eli asiakas käyttää niitä verkon kautta.

Kaksi päätuotteemme ovat www.pageup.fi ja www.yri.fi, mutta meillä on myös asiakaskohtaisia ​​ratkaisuja, joita kehitämme ja ylläpidämme.

 

Hallinto ja tuki

Jotta organisaatiomme toimisi sujuvasti, tarvitsemme myös hallinnollisia tehtäviä ja asiakaspalvelua osaavia ihmisiä.

 


 

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta! Ilmoitamme todella harvoin, mutta silloin tällöin palkkaamme hyviä tyyppejä, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

Evästeistä tällä sivustolla

Me ja yhteistyökumppanimme käytämme evästeitä tällä sivustolla räätälöidäksemme sen sisältöä ja ilmoituksia käyttäjien profiilin mukaisesti ja analysoidaksemme verkkoliikennettämme. Alla olevaa painiketta painamalla hyväksyt, että tätä tekniikkaa sovelletaan koko verkon käytön osalta. Suostumuksesi on voimassa 30 päivää.